Ohlédnutí za rokem 2021 na Malém Polsku

10.05.2022 21:45
Loňský rok nám opět zkomplikovala pandemie. Členové spolku měli připraveny všechny tradiční akce, ale nakonec se uskutečnil jen zlomek z nich. Moc rádi jsme vás viděli na nové akci, kterou bylo Dušičkové rozjímání. Zavzpomínat na blízké a poslechnout si Rychnovské trio přišla řada z vás. Všichni jsme se po roční pauze těšili na adventní setkávání u ovečkového betlému. Bohužel se nemohla konat. Podařilo se ale zajistit pro vás Betlémské světlo, které přivezli vodní skauti z Rychnova u Jablonce nad Nisou. 
A co nás bude čekat letos? V sobotu 25. června 2022 se můžete těšit na netradiční akci "Silvestr 2022 a půl" V létě? A proč ne, svět se zbláznil... Chybět nebude vánoční stromeček, cukroví, svařák, buřty na ohni a další. Celý večer bude hrát country skupina S Nástroji. Ve 22:22 hodin vypukne velkolepý ohňostroj. Je rozhodně se na co těšit. 
Na sklonku léta 17. 9. chystáme tradiční Smržovské vinobraní a na podzim se opět sejdeme při Dušičkovém rozjímání, a to konkrétně v sobotu 29. října 2022. O každé adventní neděli bude u ovečkového betléma připraven tradiční program, dáme si rybí polévku, ochutnáme cukroví, opečeme si buřta, prostě to, co máme rádi. Pro bližší informace sledujte facebookový profil Malého Polska a webové stránky (https://malepolsko-cz.webnode.cz/). Informace budeme také zveřejňovat ve Smržovském zpravodaji. Děkujeme za vaši přízeň, děkujeme všem našim partnerům za pomoc i finanční podporu a těšíme se na vás ve snad už normálním roce 2022.   
 
Marie Honcnejmanová, předsedkyně Spolku Malé Polsko